Mingus og Klodserne

Mingus og Klodserne :

MingusogKlodserne

“Mingus og klodserne” består af et vægtræ og 5 klodser. De er ikke lavet af genanvendte materialer. Til gengæld er “Mingus og klodserne” et helt unikt produkt, som du ikke finder andre steder end her. De er både legetøj og en vægdekoration i et!

“Mingus og klodserne” er lavet af rent, lyst lærketræ og malet med “Beckers Elegant Aqua Lakmaling”. Den anvendte maling har klaret EU-tests, som viser at den ikke udskiller farlige emner, når barnet putter legetøjet i munden. Lakmalingen er vandfortyndbar og miljømærket med Svanen, hvilket viser, at den klarer både strenge miljø- og kvalitetskrav. Den er ligeledes miljømærket med EU Blomsten.

Læs mere om malingen her : Beckers Elegant Aqua Lakmaling.

De 5 klodser har hver deres farve og navn.  Mingus er sort, Klods er rød, Monk er støvet-grøn, Ella er lilla og Cirkel er orange. Hos Ella finder man også den lille finurlige Prik og sammen med Cirkel møder man uundgåeligt Punktum og Komma.

“Mingus og klodserne” elsker jazzzz!!! Men derudover overlader vi det til børnene selv at være med til at udvikle historien bag dem alle. Kun fantasien sætter grænser!

“Mingus og klodserne” er det perfekte legetøj til både små piger og små drenge, som ovenikøbet ser super dekorativt ud i børneværelset eller som hos os – i stuen! (se billeder af produkt nr 110)

Bemærk: alle klodserne er løse, dvs. ikke fastgjort til vægtræet. Derfor kan man sætte dem lige hvor man vil på vægtræet. Sådan som de er placeret på nedenstående billeder er tilfældige forslag til deres placering på træerne.

Mingus og Klodserne
Mingus og Klodserne
5 malede klodser (svanemærket maling) og ét træ til væggen i ubehandlet lærketræ. Mål træ : 55(H)x52(B). Mål klodser: mellem 7-9 cm høje. Produkt nr. 120.
Antal på lager: 1
Mingus og Klodserne
Mingus og Klodserne
5 klodser og ét træ til væggen malet med svanemærket maling. Mål træ : 55(H)x52(B). Mål klodser: mellem 7-9 cm høje. Produkt nr. 128.
Mingus og Klodserne
Mingus og Klodserne
5 malede klodser (svanemærket maling) og ét træ til væggen i ubehandlet lærketræ. Mål træ : 55(H)x52(B). Mål klodser: mellem 7-9 cm høje. Produkt nr. 130.

 

Klods

Monk

Klods

Mingus

Klods

Ella

Klodser

Cirkel

Klods

Klods

Der er lukket for kommentarer.