Bogstaver af stof

Bogstaver af stof:

Vi har to forskellige slags lavet af fint secondhand stof: stofbogstaver i forskellige farver med bamsevat i og stofbogstaver hvor bogstavet er malet med forskellig farvet akrylmaling på et stykke stof. Begge slags sættes på en snor således, at de kan hænge på væggen, døren eller i vinduet på barnets værelse. En fantastisk god gaveide til barnedåbe eller børnefødselsdage både til små piger og drenge! Bogstaverne er skæve og finurlige og helt unikke.

Eksemplerne på denne side er alle bestilt og solgt og derfor ikke til salg, og man skal derfor bestille på siden Bestilling af varer under Sådan handler du. Husk at angive det navn, som bogstaverne skal danne, hvilke farver/nuancer du ønsker og hvilken slags det skal være (den med bamsefyld i eller akrylmaling på stof), så sender vi et forslag. Udgaven med bamsevat i koster 50 kr. pr. bogstav og er mellem 9-17 cm høje (kommer an på hvilket bogstav, det er), og dem der males på et stykke stof koster 25 kr. pr. bogstav.

Dette produkt er en bestillingsvare. Billederne er eksempler på solgte varer til inspiration.

StofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaver StofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaverStofbogstaver

 

Der er lukket for kommentarer.