Om os

Om os:

Genanvendt er en webshop til dig, som sætter pris på unik design, brugskunst, kunst og legetøj lavet af genanvendte materialer.

1911971_10151867375130496_1951048785_n

Det autodidakte designerpar bag Genanvendt, Anna Lynge og Jesper Fejerskov,  arbejder efter det princip at bruge genanvendte materialer til deres designs, når det kan lade sig gøre. Dvs. genanvendelse af materialer, der normalt ville være blevet kasseret, eller som ikke ville være blevet brugt længere, bliver anvendt igen til noget helt nyt. Deraf virksomhedens navn Genanvendt! Genanvendt arbejder for bæredygtig design for at fremme et samfund med mindre affald.

“Upcycling” er en form for genanvendelse, men med en kreativ tilgang.  Når man “upcycler”, tilfører man ny værdi til et materiale, som ellers skulle smides ud, ved at skabe et helt nyt produkt af materialet. Det “upcyclede” produkt vil ofte få en højere værdi i sin nye form, da det vil få en længere levetid, end da det bare skulle smides ud.

Der er undtagelser fra genanvendelsen, som f.eks. maling og visse dele af Genanvendts produkter. Når der f.eks produceres børnelegetøj som Mingus og Klodserne, som kan bruges til helt små børn, bruges altid maling, der er miljømærket med Svanen og EU Blomsten. Læs mere her!

Genanvendt sælger på nuværende tidspunkt udelukkende sin produkter via denne webshop. Der findes ingen fysisk butik – endnu. Alle varer sendes normalt med PostDanmark, men hvis man selv ønsker at afhente, kan dette lade sig gøre efter aftale i Valby.

Med mange hilsener

Genanvendt

 

Der er lukket for kommentarer.