Nyhedsmails 2015

Nyhedsmail fra Genanvendt fra 2015

Januar:

Nyt produkt på siden, Genanvendt i butikker i Købehavn, forslag til et spændende link og tips til genanvendelse og genbrug! Læs om det hele nedenfor:

  • Nyt produkt i webshoppen: urban og rå pendellamper lavet af underdelen af en gammel Nilfiskstøvsuger med et finurligt ansigt klippet i en hvid skærm af astralit i støvsugerhullet:

upcycled metal lamp upcycled lamp Nilfisklampe

  • Vores pendel LP lampe er at finde i butikken Girlie Hurly på Istedgade i København i øjeblikket og vores ugletøjdyr og en ”opbevaringslomme” i børnetøjsbutikken Cargo Shop på Vesterbrogade i København. Så hvis du lige vil gramse og kigge lidt på en af delene, før du køber, så er det her du skal skynde dig hen!
  • Månedens link i januar måned er livstilsbloggen http://www.flipflipmeheidi.com som er en blog der hovedsagelig er inspireret af skøre og skæve ideer og nyheder fra det gamle Jugoslavienområde. Den findes på 4 sprog: engelsk, kroatisk, slovensk og serbisk og er værd at kigge forbi! Og så har vores LP lampe for øvrigt også lige fået noget opmærksomhed på siden, og det sætter vi jo altid stor pris på! http://www.flipflipmeheidi.com/article/vinyl-record-table-lamp
  • Vores genanvendelsestip handler denne gang om vægpynt af genanvendte materialer. F.eks. sider fra børnebøger som tapet eller pap/træstykker som kunst osv. osv. Google ”upcycled walls” eller lign. og vælg ”billeder”, så får du uendelig mange fantastiske ideer.

Og så er der kun tilbage at sige: ”Recycle, Upcycle or Die!”

Rigtig go’ januar ønskes du af os fra Genanvendt! Vi sender nye nyheder igen i marts!

 

Marts:

Nye produkter, forslag til et spændende link og tips til genanvendelse og genbrug! Læs om det hele nedenfor:

Nilfisklampe Nilfisklampe Pendellampe lavet af Nilfiskstøvsuger

  • Og så har vores lampedesigner fremtryllet endnu en genistreg: En LP standerlampe lavet af en gammel mikrofonfod, gamle kasserede LP’er og som sædvanlig med skærmen rundt om pæren, så lyset bliver blødt og dæmpet. Lampen er ikke at finde i webshoppen dog, da der foreløbig bare er lavet ét eksemplar for at opfylde en kundes ønske. Men hvis du er interesseret, så giv os besked, så kigger vi på det!

Standerlampe af LP'er Standerlampe af LP'er Standerlampe af LP'er Standerlampe af LP'er

  • LP lampen og Nilfisklampen er nu også på Christianshavn i lampebutikken Lys-Lamper på Torvegade 25. Så nu kan du også kigge nærmere på dem her, før du køber J
  • Månedens link i marts måned er denne side: http://www.upcyclemagazine.com/ som poster upcycling /genanvendelses ideer fra hele verden. Hvis du mangler en ide til, hvad du skal lave ud af noget, du ikke nænner at smide ud, så kig på denne side. Du vil helt sikkert kunne blive inspireret!
  • Vores genanvendelsestip handler denne gang om genanvendt bordpynt. Google ”upcycled table centerpiece” eller ”table centerpiece from nature” eller”bordpynt fra naturen” eller lign. og vælg ”billeder”, så får du uendelig mange fantastiske ideer, som f.eks. disse:

bordpynt bordpynt1 bordpynt2 bordpynt4

Og så er der kun tilbage at sige: ”Recycle, Upcycle or Die!”

Rigtig go’ måned ønskes du af os fra Genanvendt! Vi sender allerede nyhedsbrev ud igen til maj!

 

Maj:

Siden sidst er der kommet nye dåser med tegneserier decouperet på. Her er billeder af 4 af dem. Se dem alle her: http://genanvendt.dk/opbevaring/

opbevaring upcycled can Genanvendt dåse Upcycled can

Genanvendt er på Jægersborggadeloppemarkedet på søndag d. 10. maj, med mindre det regner! Kom og besøg det hyggelige marked og benyt lejligheden til at se vores produkter i levende live før du køber!

Månedens link er denne side: http://www.virksomhederudenaffald.dk/forside. Her kan du se alle de virksomheder, som er nomineret til ”virksomheder uden affald” prisen af Miljøministeriet. Genanvendt var også nomineret lige her: http://www.virksomhederudenaffald.dk/nomineret-genanvendt-en-dansk-eksponent-den-globale-trend-upcycling. Det er dog ikke afgjort endnu. Vi venter spændt!

Vi har været i konkurrencehumør i den sidste måned, og der blev sat en LP lampe på højkant på Facebook. I var rigtig mange der deltog og som kom med mange rosende kommentarer. Det sætter vi stor pris på. Vi ville ønske, at vi kunne lade jer alle vinde. Men det blev altså Sisse Soelberg Tiedt Vestergaard, som vandt! Vi skal nok komme med flere konkurrencer i fremtiden!

Vores genanvendelsestip handler denne gang om genanvendelse af tøj og stof. Genanvendt smider aldrig tøj/stof ud, men bruger det i stedet til klude, stof til børnene, som de kan sy ting af (især sokker), salg på loppemarkeder, til Røde Kors eller lign., ELLER syr det om til noget helt nyt.  Google f.eks.”upcycled clothes” og vælg ”billeder” eller gå ind på https://dk.pinterest.com/ og skriv ”upcycled clothes”, og se hvilke fantastiske ideer du kan få, som f.eks. disse eksempler:

Upcycling  Upcycling Upcycling

Og så er der kun tilbage at sige: ”Recycle, Upcycle or Die!” Vi ses til August!

August:

Nye produkter:

I webshoppen er der kommet nye, fine LP lamper (både bordlampe og pendel) http://genanvendt.dk/lamper/  + en rå, gammel metalbenzindunk brugt som vase og med teksten “Molotov Solution” malet på + rå gitteropslagstavler til postkort, sko, øreringe elign.http://genanvendt.dk/diverse/. Se billederne nedenfor!

Upcycling benzindunk Opslagstavle af gitter  LP pendel

Markeder i august:

Genanvendt er på hele to markeder i august: Vi var på Rita Blå’s loppemarked på Sønder Boulevard d. 9 august, hvilket var en varm dag med masser af besøgende og interesserede. Det var dejligt at opleve! Tak til alle der kom forbi!

D. 16 august (på søndag) skal vi på “Dark Market” i den gamle Stationsbygning på Lygten kl. 14-20! Det glæder vi os meget til, da det er en helt anden form for marked, end hvad vi har prøvet før. Vi håber også at se dig! 🙂 Du kan læse mere om markedet både på Facebook https://www.facebook.com/events/382275948634154/ og her: http://tamotua.dk/arrangementer/

Genanvendt var så heldige at være med i partiet Alternativets valgvideo i juni om en bæredygtig fremtid med bla. vores fine bordlampe lavet af motordele fra en gammel Nilfiskstøvsuger. Du kan se videoen her: https://www.youtube.com Tak til Alternativet for det! Det var cool! 🙂

Genanvendelsestip:

Vores genanvendelsestip handler denne gang igen om bordpynt lavet af genanvendte materialer, da det er sådan en fin, billig, miljøvenlig, rå og cool måde at vise, hvad man godt kan li’, når man skal pynte op til fest. Man kunne f.eks. lave et naturtema med grankogler, kastanjer, sten i glas, visne blade, gamle, vejrbidte pinde etc. Man skal bare google f.eks ”bordpynt naturmaterialer” elign. og så vælge billeder. Man kan også altid bruge dåser (fra flåede tomater etc.) til blomster eller lys, og med fint papir limet på. Google f.eks. ”upcycling af dåser”. Nedenfor er eksempler på hvad man kan finde på nettet:

bordpynt bladhjerte bordpynt2 pyntesten-natur-1-kg-190

Og husk nu det eviggyldige: ”Recycle, Upcycle or Die!” Vi ses til oktober!

Følg os gerne på Facebook for ugentlige nyheder lige her: https://www.facebook.com/Genanvendt.dk

Oktober:

Nye produkter: siden sidst er der kommet serveringsbakker med decouperet tegneserier på og dåser med engelske tegneserier decouperet på. Se det hele her: http://genanvendt.dk/opbevaring/

Metaldåse med tegneserier Metaldåse med tegneserierBakke

Vi var på Vinylmesse i Amager Bio med vores LP lamper d. 11 oktober. Det var sjovt at opleve et andet slags publikum end vi er vant til. Stille, alvorlige, nørdede (på den gode måde selvfølgelig J) LP entusiaster i rå mængder. Og mange rosende ord om LP lamperne. Det er altid dejligt!

Du kan stadig købe en LP bordlampe hos https://www.facebook.com/LysLamper.dk på Christianshavn. Så kan du gramse og kigge før du køber. Du kan selvfølgelig også altid hente selv hos os i Valby for at spare portoen, eller komme forbi og bare kigge på en. Bare aftal i forvejen på info@genanvendt.com. Her er der også masser af lamper at kigge på og købe: http://genanvendt.dk/lamper/

Månedens link eller rettere månedens søgeord er ”upcycled designs”. Vælg derefter ”Billeder” eller ”Images” og bliv inspireret og forhåbentlig lige så imponeret, som vi er. Det er jo helt vildt hvad folk finder på. Hvis du nogensinde mangler ideer eller inspiration til at lave noget genanvendt, så søg på denne måde på Google eller på https://dk.pinterest.com/ (hvis du bruger 5 sek. på at blive registeret her, så vil du aldrig fortryde – der er tusindvis af ideer). Her er bare nogen af dem:

f61a19c7e1886a4e3e3f175e44555fbc image002 windowhouse

Vores genanvendelsestip handler denne gang om engangspaller. Man kan både finde hjemmesider, der kun omhandler genanvendelse af paller, feks: http://www.1001pallets.com/ eller man kan skrive ”upcycling pallets” eller ”upcycled pallets” i Google og så vælge ”billeder” eller ”images”, og så er der som sædvanlig bjerge af ideer. Se bare nogen af disse:

177188566559178640UmCjS3Tdc images index

December:

Nye produkter: siden sidst er der kommet flere Nilfisk pendel lamper på siden. Du kan se dem her: http://genanvendt.dk/lamper/#Nilfisklamper

Pendellampe lavet af Nilfiskstøvsuger Nilfisklampe Nilfisklampe produkt nr 237 billede 1

I december måned kan du få 20% rabat på alle LP lamper og Nilfisk pendel lamper. Du skal bare bruge koden Genanvendt10 til LP lamperne og Genanvendt11 til Nilfisklamperne når du køber dem i webshoppen. Det varer lige indtil 24 december! J

Vi var på Ørkenfortets Vintermarked (en del af AFUK Akademiet for Uhæmmet Kreativitet) d. 28 november og det var nok en af de mest kreative og hyggeligste markeder vi længe har oplevet. Det kommer vi helt sikkert på igen. Og ikke bare brugskunst, unika design og kunst men også dejlig musik og lækker mad! Tak for det AFUK! J

Genanvendts dåser/bakker med tegneserier decouperet på er nu til at købe i tegneserieforretningen Fantask på Skt. Peders Stræde 18 i København. Så kan du kigge og føle før du køber J Og ellers er du altid velkommen forbi os på Valby Langgade, hvis du vil kigge før du køber. Du skal bare huske at lave en aftale på forhånd ved at skrive til os på info@genanvendt.dk, da vi jo ikke har en fysisk butik. Og ellers kan du kigge og købe lige her: http://genanvendt.dk/opbevaring/

Bakke produkt nr 288 billede 1 - Kopi (2) Dåse produkt nr 2000 billede 6 - Kopi IMG_4781

Månedens link https://loppefund.wordpress.com/2015/07/01/upcycling-lamper/ og https://www.bolius.dk/billedgallerier/vis/skoenne-og-specielle-lamper-700/ da vi lige opdagede en masse af vores lamper på siderne. Altid dejligt med god omtale og opmærksomhed J Tak for det Loppefund og Bolius!

Genanvendelsestip i December:

Hvis du er til råt og genanvendt julepynt og designideer, så skulle du måske også overveje et upcycled juletræ. Prøv at Google “Christmas upcycling ideas” og vælg “billeder”, eller gå ind på Pinterest (som vi ofte nævner) og led på “Christmas Trees” (https://www.pinterest.com/lauraleigh/christmas-trees/), så finder du bunker af geniale ideer. her er et lille udvalg. Håber du kan blive inspireret.

Bettina-Holst-Blog-juletræ-af-paller IMG_4673[1] juletræ 2

 

 

Der er lukket for kommentarer.