Diverse

Diverse brugskunst og legetøj:

Gadeskilt spiseseddel

Denne side er forbeholdt alt hvad Genanvendts designere foreløbig kun har lavet en eller få eksemplarer af. Den kan derfor indeholde både brugskunst, møbler, legetøj eller andet design.

Hos Genanvendt er der altid gang i udviklingen af nye finurlige og fine ting og sager, men det er ikke alt der bliver lavet mere end et eksemplar af. Hvis varen senere hen bliver produceret i flere eksemplarer, vil den blive flyttet til sin egen side og du vil kunne finde den efterfølgende i menuen til venstre.

Hvis du har spørgsmål vedr. en vare på siden, så kontakt os endelig her!

 

Sengebund som opslagstavle med tegneserier på
Sengebund som opslagstavle med tegneserier på
Gammel sengebund med tegneserier decouperet på den yderste træramme brugt som opslagstavle. kan både stå på gulvet eller hænges på væggen. Mål: 79x177 cm. Skriv til os vedr. fragt på info@genanvendt.dk. Produkt nr 303.
Antal på lager: 1
Gitteropslagstavle
Gitteropslagstavle
Gitteropslagstavle lavet af gammelt vinduesgitter. Produkt nr 281.
Benzindunk
Benzindunk
Gammel benzindunk brugt som blomstervase og med "Molotov Solution" malet på den ene side. Mål: 34x28x13 cm. Produkt nr 280.
Urtepotteskjuler m. hjul
Urtepotteskjuler m. hjul
Urtepotteskjuler m. hjul lavet af den nederste del af en gammel Nilfiskstøvsuger. Diameter: 28 cm, men pga hullet hvor slangen har været, er der kun plads til en potte der er højest 21 cm i diameter. Produkt nr. 157.
Opbevaringslommer
Opbevaringslommer
Består af et langt stykke stof med 4 lommer til opbevaring af rod, legetøj, bøger, dimsedutter e.lign. Der er to huller foroven så den kan hænge på S-kroge eller skruer. Den kan f.eks. hænge på en høj seng eller på væggen. Produkt nr. 139.
Grøn og hvid pude
Grøn og hvid pude
Fin sofapude med betræk: forsiden er råhvid med ringe i grønne nuancer og bagsiden er støvet grøn. Mål ca.: 35x33 cm. Produkt nr. 158.
Rød og hvid pude
Rød og hvid pude
Fin sofapude med betræk: forsiden er råhvid med ringe i røde nuancer og bagsiden er rød. Mål ca.: 35x33 cm.! Produkt nr. 97.
Smartphone etui/taske
Smartphone etui/taske
Etui/taske til din smartphone når du har brug for smart og go' beskyttelse i tasken eller på farten! Passer til en iphone 4 størrelse uden cover på. Mål ca.: 12,5x7 cm. Brunt kunstlæder med sort kat på med snørrebåndsrem. Produkt nr. 99.
Træfigur med glorie
Træfigur med glorie
Træfigur (af asktræ med lidt bark) med et finurligt smil med en glorie lavet af en brugt savklinge med takkerne vendt opad. Mål: ca 10(H)x8(L)x2,5(D) cm. Produkt nr. 193.
Træfigur med glorie
Træfigur med glorie
Træfigur (af asktræ med lidt bark) med et finurligt smil med en glorie lavet af en brugt savklinge med takkerne vendt nedad. Mål: ca 10(H)x8(L)x2,5(D) cm. Produkt nr. 194.

 Eksempler på solgte produkter:

Bogkasse Træfigurer produkt nr 100 Stofbogstaver Smartphonecover Opbevaringslommer Dukkehus produkt nr 140 billede 1

 


Der er lukket for kommentarer.